Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vereség a Hungária körúton


Jól kezdtük a mérkőzést, nem volt megilletődve a csapat az MTK otthonában, de pár perc elteltével a hazai csapat átvette a mérkőzés irányítását és sorra dolgozta ki a lehetőségeit.
 
A védelemnek folyamatosan volt dolga, az MTK támadásaiban rendszeresen volt veszély és a 18. percben meg is szerezték a vezetést, egy számunkra szerencsétlen góllal, amit Torghelle szerzett.
 
A bekapott gól után is küzdöttek a játékosaink és volt egy két veszélyes ellentámadásunk is, de gólt nem tudtunk szerezni és az MTK fölény is maradt a félidő végéig. Nem könnyítette a helyzetünket, hogy Farkas Jánost és Sándor Istvánt is sérülés miatt kellett lecserélni, már az első játékrészben.
 
Az első félidő hosszabbításában aztán a csereként beállt Albert István fejelte a kapuba a szögletből beívelt labdát. A gól után szinte egyből lefújta a félidőt a játékvezető, így 1:1-es döntetlennél vonulhattunk az öltözőbe.
 
A második félidőben is maradt a hazai fölény, de 10 perc elteltével egyre több veszélyes ellentámadást tudott vezetni a harcias csapatunk, amelyek egyikéből akár a vezetést is megszerezhettük volna, amikor Virág futott el nagyszerűen a jobb szélen, bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, szembe a kapussal, majd a bal oldalon érkező Pereshez passzolt volna, aki az üres kapuba guríthatott volna, de sajnos a védők lekapcsolták a passzt.
 
A helyzetünk után is maradt az MTK fölény, de komoly védést nem kellett Mursitsnak bemutatnia, de minden támadásukban benne volt a veszély és a gólszerzés lehetősége. Aztán ismét jött Torghelle és a 79. percben megszerezte a győzelmet érő gólt a kék-fehér csapat számára.
 
Nagy esőben és sajnos szerzett pont nélkül távoztunk, tehát a Hidegkuti Nándor Stadionból.
 
Köszönjük a szurkolást a közel 50 ceglédi szurkolónak, akik elkísérték a csapatot a fővárosba. Számítunk rájuk vasárnap is, amikor Albertirsán fogadjuk a Sopron csapatát.

Kezdő:
Mursits - Virág, Nánási, Preklet, Farkas A. - Peszmeg, Asztalos - Damásdi, Sándor, Hujber - Farkas J.

Cserék:
Farkas J. helyén Szabó
Sándor helyén Albert
Asztalos helyén Peres

Gól:
Albert ('45+2)

 
2017. augusztus 06.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút