Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vereség a Rákosmentétől


A forduló előtt utolsó előtti helyen álló Rákosmentét fogadtuk 2021 utolsó hazai bajnoki mérkőzésén a Malomtó szélen.

A mérkőzés lassabb iramban kezdődött, a mi térfelünkön folyt a játék, de igazából azon kívül, hogy a vendégek birtokolták a labdát, túl sok minden nem történt. A 16. percben csapatunk végezte el az első szögletet, ami veszélyesen jött be, de végül helyzet nem volt belőle. Egy perccel később nagy vendég lehetőség alakult ki, de Mikler védeni tudta a közeli próbálkozást.

A 26. percben Bagó adott be nagyszerűen, de Pleszkán elől a kapus lelopta a labdát, így sajnos támadónk nem tudott fejelni. Egy perccel később a Rákosmente játékosa vállalkozott egy lövéssel távolról, de kapu mellé szállt a kísérlet.

A 39. percben egy szerencsétlen szituációban Kocsis kezét érte a labda, amire büntetőt fújt a játékvezető, a vendég játékos pedig magabiztosan értékesítette azt. 0:1

Az első játékrészben már más nem történt, így egy gólos hátránnyal mehettünk az öltözőbe.

A fordulás után változott a játékképe, veszélyesebben játszottunk, de a szélről érkező beadásokból végül komoly helyzetek nem lettek. A 65. percben Markó próbálkozott egy távoli lövéssel, de elkerülte a hosszú felső sarkot a labda. Pár perccel később pedig sajnos megsérült csapatkapitányunk és lekellett cserélni.

A 75. percben a vendégek is megeresztettek egy lövést, de ez is elkerülte a kaput. Három perccel később volt talán a legnagyobb egyenlítési lehetőségünk, amikor a szöglet után Szabó fejelhetett tisztán, de a labda a kapus kezei között kötött ki.

Egy olyan mérkőzés végén, ahol inkább a mezőnymunka dominált és egyik csapat sem állt közel a gólszerzéshez, sajnos mégis egy gólos vereséget szenvedtünk, miután egy szerencsétlen szituáció után büntetőt rúghatott a Rákosmente még az első félidőben. 

Ceglédi VSE - Rákosmente FC
0:1

Kezdőcsapat
Mikler - Bagó, Szabó, Polyák, Kocsis, Godzsajev, Kuti, Pleszkán, Kovács, Markó, Ángyán
2021. november 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa