Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Vereség az első idegenbeli mérkőzésen


Az NB II. második fordulójában az edzőmérkőzésről már ismert SZEOL csapatához látogattunk. Jó előjelekkel várhattuk a mérkőzést, hiszen az edzőmérkőzésen megvertük ellenfelünket és az első fordulóban is nagyszerű játékkal tudott győzni a csapat a Békéscsaba ellen.

Ennek ellenére nem jól indult a mérkőzés, nehezen szokta meg a csapat a nehezen minősíthető pálya talaját. A hazaiak már az első percektől beszorították csapatunkat a kapu elé, amelynek eredményeként már a 3. percben egy szöglet után hátrányba kerültünk.

A csapat aztán gyorsan magára talált, aminek eredményeként többet birtokoltuk a labdát, lehetőségeket alakítottunk ki, de láthatóan nem ízlett játékosainknak a pálya minősége, illetve az ellenfél agresszív játéka. A félidőben 1:0-s hátrányban vonulhattunk be az öltözőbe.

A második félidőt jobb iramban kezdte a csapat, mint az első félidőt. Továbbra is többet birtokoltuk a labdát, de komolyabb lehetőséget nem tudtunk kialakítani. Az 57. percben aztán ismét egy pontrúgás után már 2:0-ra vezetett ellenfelünk. A második bekapott gól nem küldte padlóra a csapatot, folyamatosan vettük át az irányítást, egyre nagyobb helyzeteket kialakítva, de ez sajnos csak a 82. percben érett góllá, amikor Farkas András beadása után Albert István szerezte meg a szépítő gólunkat. Az utolsó percekben odaszögeztük kapujához ellenfelünket, a szegediek kapusa először Albert Ádám közeli lövésénél, majd egy fejesnél védett óriásit. Újabb gól már nem született, így 2:1-es vereséggel zártunk.

Szerdán lehet javítani, a mai napon 7:0-s vereséget szenvedett Cigánd ellen. Hajrá Cegléd!

Varga Attila vezetőedző szavai a mérkőzés után:
Egész mérkőzésen felborult a pálya a javunkra, uraltuk a mérkőzést, de két pontrúgásból a SZEOL megnyerte a meccset, sajnálom, mert a játékosok mindent megtettek a győzelemért, de ebben a dzsungelben futballozni nem lehetett. Maradtak a pontrúgások, de abban ma jobbak voltak a hazaiak.
2016. augusztus 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa