Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vereség az ESMTK-tól


Nehéz mérkőzésre számítottunk a masszív ESMTK ellen és az erős szél is megnehezítette mindkét csapat játékát a mai napon.

Aktívabban kezdtük a mérkőzést, már a harmadik percben veszélyeztettünk két pontrúgásból, sőt a folytatásban is nekünk voltak lehetőségeink. De az első komoly helyzet még is a hazai csapaté volt a 28. percben, amikor egy szabadrúgást ütött ki Tulipán a rövid alsó sarokból.

A folytatásban is próbálkoztunk, mentünk előre, de komoly helyzetkről nem beszélhettünk, a mérkőzés kiegyenlített volt. Érezhető volt, hogy egy gól eldöntheti a három pont sorsát.

A második játékrész nem indult jól, a 49. percben szorított helyzetben kapott egy passzt Tulipán, aki nem is tudta jól kirúgni a labdát, a vendégek játékosát találta meg, aki egyből kapura rúgott és be is talált. 1:0

A gól után próbálkoztunk tovább, de sok volt a pontatlanság a játékunkban, így nem tudtunk komoly lehetőséget kialakítani, a hazai csapat pedig veszélyes ellentámadásokat vezetett. Nem nagyon volt benne a játékunkban a gól. A 78. percben mégis nagy lehetőségünk adótott a pontszerzésre. Szép támadást vezettünk, majd a végén a tizenhatoson belül hátulrók buktatták a játékosunkat. A megítélt büntetőt Lukács vállalta el, nem is rúgta rosszul, de a kapus odaért a kapufa mellé érkező labdához és kivédte a tizenegyest.

Ezután már nem igazán volt helyzetünk, sőt a vendégek több alkalommal is lezárhatták volna a találkozót, de Tulipán a 85., illetve a 89. percben is nagyot védett. Maradt az egy gólós hazai előny, ami három pontot jelentett a lefújást követően a piros-fehér csapatnak.

Kezdőcsapat:
Tulipán - Bagó, Szász, Bodó, Pesti - Markó, Juhász, Takács - Kun, Szilágyi, Lukács

Cserék:
Juhász helyén Kovács
2019. november 17.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa