Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vereség az utolsó felkészülési mérkőzésen


A mai napon utolsó felkészülési mérkőzését is lejátszotta csapatunk. Az Érd ellen hazai pályán 1:0-s vereséget szenvedtünk.

Klausz László ezúttal a Tulipán - Nagy, Peszmeg, Virág, Wild, Ágoston, Peres, Györe, Majoros, Fehér, Kerekes összeállításban küldte pályára a csapatot. A kispadon Valkovszki mellett két U19-es játékos Cseh Sándor és Krajcz Máté foglalt helyet.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mind két csapat inkább a mezőnyben birtokolta a labdát, helyzetet nem tudtak kialakítani a felek. A félidő közepén aztán Fehér kapott nagy indítást Peszmegtől, egyedül vezethette a kapu felé a labdát, a kapus kifutott kapujából és nagyjából 20 méterre a gólvonaltól találkoztak egymással. Fehér megpróbálta átemelni a labdát a kapus felett, de nem sikerült, így kimaradt a nagy lehetőség.

Az Érdnek ugyan említésre méltó helyzete nem volt az első félidőben, ennek ellenére szereztek egy gólt, de a játékvezető érvénytelenítette, amiért a támadó lökéssel szerzett magának előnyt a védőnkkel szemben.

A félidőben 0:0 volt az állás, Klausz László egyet cserélt, Wild helyére Krajcz érkezett.

A második félidőben a játék sajnos szintén a mezőnyben zajlott, nem pedig a kapuk előtt. Ugyan egy-két alkalommal eltudtak futni támadóink a széleken, de komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az Érdnek azonban volt három veszélyes lehetősége, ebből egyet Tulipán bravúrral védett, egy közeli fejes mellé ment, a másik közeli fejes pedig a kapunkba a mérkőzés 81. percében.

Egyenlíteni már nem tudtunk, így egy gólos vereséget szenvedtünk az Érd csapatától.

A felkészülési időszak ezzel a mérkőzéssel számunkra hivatalosan is véget ért. Összesen 9 edzőmérkőzést játszottunk, a mérlegünk 1 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség.

Hétfőtől a csapat már az első idei NB II-es mérkőzésére készül. Az ellenfél a kiesés ellen küzdő Sopron csapata lesz. Bízunk a sikeres szezon kezdetben!
2018. február 18.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa