Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

XIV. Elekes Torna beszámoló


Az idei évben már tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a város neves utánpótlás edzőjéről Elekes Józsefről elnevezett emléktornára.

A ceglédi utánpótlás labdarúgók által mindig várt palánkos teremtorna első hétvégéjén négy korcsoportban indulhattak a csapatok. Szombat délelőtt az U12 és U13-as vegyes korosztály, délután az U17-es csapatok mérkőztek meg egymással. Vasárnap pedig délelőtt az U15, délután hagyományosan a hétvége zárásaként az U19-es korosztályban csaptak össze az ország több részéről, sőt még az országhatárainkon túlról is érkező egyesületek.



Az U19-et kivéve minden korcsoportba nyolc csapat nevezett, a legnagyobbaknál hét gárda indult el az emléktornán. A Ceglédi VSE csapatai pedig remekül szerepeltek ezen a hétvégén! Két arany-, egy ezüst- és két bronzérem mellett, még két negyedik helyezést is szereztek, összesen hat különdíj mellett.

Az U12/U13-as vegyes korosztályban az U13-as ceglédi csapat mellett az U12-es gárdánk két csapatot is indított, amelyik közül az egyik meg is nyerte a tornát! A két másik ceglédi csapat pedig a dobogó harmadik fokáért játszott, amiből az U13-as együttes jött ki jobban.



Az U17-eseknél mindkét ceglédi csapat az U17 és az U16 is éremért játszhatott, az U17-esek a döntőben a Monortól, az U16-osok a bronzmérkőzésen a Dabastól szenvedtek vereséget.

Vasárnap az U15-ös csapatunk végig meggyőzően játszott, majd a döntőben a szlovák Lokomotiva Kosicet legyőzve megszerezte a második tornagyőzelmet is klubunknak.

A hétvége utolsó korosztályában a ceglédi U19-nek nem sokon múlott a döntőbe jutás, de végül „csak” a harmadik helyért játszhattak, ahol legyőzték a Kecskeméti LC-t, így ők is a dobogón végeztek.



​A két nap után elégedettek lehettek a klub játékosai, edzői és persze a szülők is, hiszen nagyszerű sikereket értek el a gyerekek a különböző korosztályokban. Ezekre a teljesítményekre igazán büszkék lehetnek!
 
Folytatás február másodikán és harmadikán az U9, U10 és U11-es korosztályban.
 
A torna végeredményei:
 
U12/U13-as korosztály:
1. Ceglédi VSE U12 „A”
2. Monor SE
3. Ceglédi VSE U13
4. Ceglédi VSE U12 „B”
5. UFC Kecskemét
6. Albertirsa SE
7. Kecskeméti TE
8. Nagykőrösi Kinizsi
 
 
U17-es korosztály:
1. Monor SE
2. Ceglédi VSE U17
3. Dabas FC
4. Ceglédi VSE U16
5. Gyöngyösi Akadémia
6. Pilisi LK
7. Kecskeméti LC
8. Duna-Aszfalt Tiszakécske
 
 
 
U15-ös korosztály:
1. Ceglédi VSE
2. Lokomotiva Kosice (szlovák)
3. Karcag
4. Törökszentmiklós
5. Monor SE
6. Duna-Aszfalt Tiszakécske
7. Kecskeméti LC „A”
8. Kecskeméti LC „B”
 
 
U19-es korosztály:
1. Duna-Aszfalt Tiszakécske
2. Kerekegyháza
3. Ceglédi VSE
4. Kecskeméti LC
5. Pilisi LK
6. Szentmártonkátai SE
7. Nyárlőrinc
2019. január 28.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa