Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Sajtó akkreditáció

A Ceglédi VSE labdarúgó szakosztálya lehetőséget biztosít az ellenfél csapatának média stábja és az újságírók számára, hogy a lehető legegyszerűbben és leghatékonyabban végezhessék munkájukat a Cegléd hazai mérkőzései során.

Ehhez fontos, hogy a Ceglédi VSE technikai stábja tudja előre, hogy ha az adott ellenfél média munkatársa, vagy egy adott médium munkatársa a mérkőzésre látogat. Ezért kérjük minden esetben a klubok és a médiumok képviselőit, hogy jelezzék részvételi szándékukat e-mailben klubunk felé.

Akkreditációs e-mail cím: marketing@cegledfoci.hu

Fontos információk a sajtó számára!

- A fotósoknak kötelező a megkülönböztető mellény használata a pálya mellett. Amennyiben nem rendelkeznek ilyen mellénnyel, akkor a mérkőzés hetén jelezzék ezt klubunk felé és mi biztosítunk a számukra.

- A fotósok csak az alapvonal és a tizenhatos vonala között tartózkodhatnak folyamatosan, a kapu mögött és a két tizenhatos közötti területen nem tartózkodhatnak, azt csak közlekedésre használhatják. Kivéve a mérkőzés előtti felvonulást és csapatképet, amikor a felezővonalnál fotózhatnak a médiumok munkatársai.

- Klubunk minden mérkőzés után rövid szöveges beszámolót készít a mérkőzésről, ami tartalmazza a vezetőedző nyilatkozatát és néhány fotót a mérkőzésről. Jellemzően 1-2 órán belül ezt az anyagot a klub marketinges munkatársa a média számára e-mailben megküldi. Amennyiben szeretné, hogy önök is megkapják ezt a beszámolót, akkor kérjük jelezze ezt a fenti, akkreditációs e-mail címen.

- Abban az esetben, ha interjút szeretne valamely média készíteni a Cegléd vezetőedzőjével, vagy játékosával a mérkőzés után, akkor azt jelezzék a részünkre az akkreditációs e-mail címen.

Köszönjük és jó munkát kívánunk a Ceglédi VSE hazai mérkőzésein!
 


  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa