Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A BVSC elleni bajnoki következik


Sűrű napjai vannak csapatunknak, hiszen 7 napon belül 3 mérkőzést is játszanunk kell. A vasárnapi Mezőkövesd elleni bajnoki után szerdán a MOL Magyar Kupában szerepeltünk, most vasárnap pedig újra bajnokit játszik a csapat, ezúttal a BVSC-Zugló ellen.

A vasárnapi ellenfelünk igazán nagy múltú klub, melyet 1911-ben alapítottak, hozzánk hasonlóan sok szakosztállyal működik, számszerint 14-el. A 90-es évek közepén még élcsapatnak számítottak a labdarúgó elsőosztályban. 1996-ban magyar bajnoki ezüstérmet szereztek, '96-ban és '97-ben pedig a Magyar Kupában is második helyezést értek el. Később több évre megszűntek, majd a 2010-es évek elején újjáalakultak. 

Az újjáalakulás óta fokozatos javult a labdarúgó csapat teljesítménye és ennek eredménye, hogy a tavalyi szezon lezárása után feljutottak az NB III-ba. Ők nem a létszámemelésnek köszönhetően, hanem a BLSZ I. osztályban megszerzett bajnoki címmel vívták ki a szereplésüket.

Újoncként jól kezdték a szezont a 8. fordulóig nem találtak legyőzőre, akkor a Füzesgyarmat állította meg őket. Eddig 14 mérkőzésen összesen 6 győzelem 4 döntetlen és 4 vereség a mérlegük, ezzel 22 pontot gyűjtöttek, amivel a tabella 9. helyét érték el.

Legjobb góllövőjük Murai Márk 11 találattal, őt követi Schrammel 5, Hrepka 4 találattal. 

Biztosan nem lép pályára ellenfelünknél Fisli András és Zaka Gergő sem. Előbbi 5. sárga lapját gyűjtötte be múlt vasárnap, utóbbit pedig kiállították.

Izgalmas csata vár a kilátogató szurkolókra vasárnap 13:30-tól. Érdemes lesz kilátogatni a Malomtó szélre!

Hajrá Cegléd!
2020. október 30.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa