Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A pályán csupa győztes utánpótlásmeccs


Szombaton U14 és U15-ös korosztályban összesen tíz gólt szerezve, magabiztosan nyertek fiataljaink a SZEOL SC ellen. Vasárnap idegenben is vitézkedett utánpótlásunk, hiszen a DAFC Szeged  ellen mindkét csapatunk nyert. Ezen a hétvégén egyedül a betegség tudott legyőzni minket: az U19-es lánycsapatunk bajnoki mérkőzése a több, lázzzal járó megbetegedéses eset miatt halasztásra került...

U19:
DAFC Szeged - Ceglédi VSE  0-4
CVSE: Schwarcz, Kotlár, Ecseri, Palotai, Szebeni, Kovács, Kartali, Dudás,Nagy, Lakos, Tóth. Edző: Ványi Zsolt.
Cserék: Árvai, Bozsó, Bodzsár, Szabó, Klemenc
Gólszerzők: Nagy A. 2, Lakos, Tóth 
Jók: Nagy, Tóth, Kotlár, Dudás
Klemenc Attila (aki a mai napon elkisérte és vezényelte a csapatot): A mérkőzés nagy részében a mi játékunk érvényesült, de sokszor voltunk pontatlanok. 3-4 érintesből akartunk  gólhelyzetbe kerülni ,sajnos türelmetlenül játszottunk. Az eredmény nem jelzi a két csapat közti különbséget.            

U17:
DAFC Szeged - Ceglédi VSE  1-2 (1-1)
CVSE: Rimóczi - Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G., - Ungureán, Kriss, Ványi - Osgyáni, Barna, Pásztor. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Borics, Révész, Valkai, (Mózes, Fülöp, Szabó K., Kelemen)
Gól: Kriss M. 2,
Jók: Kriss, Ványi, Ungureán, Révész, Szabó G.,
Schmidt Balázs:  A mai mérkőzés, a szezon leggyengébben sikerült összecsapása volt. Egyetlen kiemelhető a találkozóból a 3 pont megszerzése. Nem szoktam játékost kiemelni, de ma Kriss Máténak hálás lehet a csapat! Gratulálok a srácoknak!

U15:
Ceglédi VSE-SZEOL SC 7-2 (4-1)
CVSE: Ságodi Kristóf, Morvai Bence, Labancz Zoltán, Ferencz Hunor, Révész Levente, Baunoch Bálint, Szaniszló Gergő, Olgyay Benjamin, Budavári Zsombor, Pálfalvi Miklós ,Csigi Tamás, Fityó Bence, Virág Levente, Sebők Bálint. Edző:Keresztúri András.
Gólszerzők: Csigi (4), Baunoch, Budavári, Szaniszló. 
Keresztúri András: Hetek óta nagyon sok a hiányzónk, ezért az összeállításunkban  mindig akad változás, most is az U14 segített ki bennünket. Köszönjük ezúton is nekik! A fiúk ismét nagyot küzdöttek, a gólkülönbség kicsit csalóka, mert egy támadásban veszélyes, gyors ellenfelet győztünk le. A helyzetkihasználásban és a védekezésben mi voltunk a jobbak. Gratulálok a fiúknak!

U14:
Ceglédi VSE - SZEOL Szeged  3-0
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Révész Máté, Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Konrád Ákos, Szarka Bulcsú, Sebők Barnabás, Paskó Marcell, Békési Bulcsú, Hoffer Dávid, Horváth Kristóf. Edző: Szepes Richárd.
Gólszerzők: Hoffer Dávid(2), Konrád Ákos
Jók: Hoffer Dávid, Révész Máté, Nagy Boldizsár
Szepes Richárd: Magunknak tettük nehézzé a mai meccset, rengeteg hibával jászottunk. Egy pár jó egyéni teljesítmény győzelmet hozott, de csapatjátékban hiányérzetem van. A győzelemnek örülök.
2020. november 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa