Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Sajóbábonyt várjuk vasárnap


Vége a válogatott világbajnoki selejtezőinek, visszatér a bajnokság a megszokott kerékvágásba. Vasárnap újra hazai pályán szerepel csapatunk.

Az ellenfelünk ezúttal a Sajóbábony csapata lesz. A szintén sárga-kék vendégeink kieső helyen állnak, egyedül a Mezőkövesd második csapatát előzik meg a tabellán. A Borsod megyei csapat kapta a legtöbb gólt a 26 fordulót alatt. A 74 bekapott góljuk mérkőzésenként 2,8 kapitulációt jelent.

A bajnokság eltelt szakaszában 6 mérkőzést nyertek meg, illetve két alkalommal szereztek egy pontot. A többi mérkőzésről vesztes félként távoztak.

Az idei évet sem kezdték jól, az eddigi 5 mérkőzésen 3 pontot szereztek egy DVSC II elleni hazai 1:0 után. Ezen kívül öt gólt kaptak Diósgyőrben, egyet Tiszaújvárosban, hármat Egerben és 0:2-re kaptak ki hazai pályán a Kisvárda II-től.

Csapatunk szeptember 5-én járt Sajóbábonyban, ahonnan Laczkó góljával elhoztuk a három pontot.

A legtöbb gólt kapó csapat ellen reméljük támadóink magabiztosak lesznek és akkor meg lehet a három pont, ami fontos lenne számunkra. Bár az eddigi legtöbb gólt szerző Laczkó biztosan kihagyja a találkozót, ugyanis Tiszaújvárosban összeszedte idénybeli 10. sárga lapját. 

A mérkőzést a megszokottak szerint élő szöveges tudósításunkon keresztül közvetítjük weboldalunkon. A találkozó vasárnap 16:30-kor kezdődik Dobai János sípszavára.

Hajrá Cegléd! 
2021. április 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa