Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​A Soproni VSE ellen folytatódhat számunkra az NB II-es bajnokság


Aktuális ellenfelünk jelenleg a táblázat utolsó helyén áll, hat pont a lemaradása az őt megelőző Csákvár mögött. A soproniakkal kapcsolatban szép emlékeink vannak az elmúlt időszakból, hiszen tavaly az ő legyőzésükkel maradtunk bent az NB II-ben, a 2017/2018-as bajnokságban pedig ellenük szereztük meg első győzelmünket.
 
Ellenfelünk 21 mérkőzésen mindösszesen 12 gólt rúgott és 29-et kapott, ennek köszönhetően a mérlegük 1 győzelem, 9 döntetlen és 11 vereség. Egyetlen győzelmüket a Kazincbarcika ellen szerezték hazai pályán. Legjobb góllövőjük Horváth Péter, aki 7 gólt szerzett, a többiek 1-1 találattal követik.
 
Nem szabad azonban leírni a hűség városának csapatát, hiszen mindent meg fognak várhatóan tenni a pályán a pont, vagy a pontok megszerzésének érdekében, hogy legyen esélyük a bentmaradásra. A szünetben új vezetőedző, a korábban az NB I-ben is dolgozó Bekő Balázs érkezett. A játékoskeretben is nagy volt a mozgás, voltak távozók és többen érkeztek is, közülük Szabó Viktort kell kiemelnünk, aki csapatunktól igazolt Sopronba.
 
Egy bizonyítani és küzdeni akaró ellenfélre számíthatunk vasárnap, illetve nagyon rossz körülményekre, miután 15 centi hó esett le a napokban Sopronban és még tegnap este is havazott. Vasárnap még az is könnyen előfordulhat, hogy a játékvezető nem engedi megrendezni a mérkőzést.
 
Ennek ellenére a csapat a mai edzés után elutazik és várja a vasárnapi találkozót, ami 14:00 órakor veszi kezdetét.
 
Hajrá Cegléd!
2018. február 24.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma