Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Csirmaz István is Cegléden folytatja


Az átigazolási időszak utolsó óráiban csatlakozott csapatunkhoz Csirmaz István, aki egy évre kölcsönbe érkezett klubunkhoz.

A 23 éves labdarúgó Mezőkövesden született és ott is kezdte el a labdarúgást. Ott lépcsőről lépcsőre végigjárta az utánpótlás korosztályokat egészen az U21-es csapatig, utánpótlás évei alatt összesen 173 gólt rúgott. A felnőttek között már 19 évesen bemutatkozhatott egy Győr elleni mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben.

Miközben folyamatosan rúgta a gólokat az U21-es csapatban, a felnőtt keretnél is rendszeresen számítottak játékára, a következő szezonban 9 alkalommal volt az NB II-es csapat mérkőzés keretének tagja, három alkalommal állt be csereként, valamint egy Magyar Kupa mérkőzésen is lehetőséghez jutott.

Mivel a felnőtt csapatnál nem kapott elég lehetőséget, ezért kölcsönben Felsőtárkányba került a 2015/2016-os szezonban. Az NB III-as csapatban 15 mérkőzésen lépett pályára. A következő két szezonban aztán szintén kölcsönben a Szolnoki Máv csapatában színeiben játszhatott az NB II-ben. Ebben a két évben összesen 40 NB II-es mérkőzésen szerepelhetett és 2 gólt rúgott. Az előző szezonban az NB I-ben is pályára lépett a Mezőkövesd színeiben, kezdőként számítottak rá a Debrecen és a Paks ellen is, de végül nem tudta megtartani helyét az első csapatnál.

Az viszont biztos, hogy látnak benne lehetőséget az NB I-es Mezőkövesdnél és ragaszkodnak hozzá, hiszen eddig minden egyes alkalommal csak kölcsönbe adták a játékost, ahogy tették azt esetünkben is. A kölcsönszerződés egy éves időtartamra szól, de a Mezőkövesd a télen, ha szeretné vissza hívhatja a játékost.

Sok sikert kívánunk Istvánnak a csapatnál!
2018. szeptember 05.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa