Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Ez nem sikerült jól


Három év után térhettünk vissza Ceglédre és játszhattunk végre valóban hazai mérkőzést. A csapatot pedig több, mint 250 szurkoló várta a Malomtó szélen. Azonba a visszatérés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.

Úgy néz ki, hogy a Békéscsaba mindig ott van, amikor visszatérünk. 2016-ban a másodosztályba, most Ceglédre. Három éve Albertirsán 3:0-ra győztük le a lila-fehéreket, most sajnos négy gólos vereséget szenvedtünk.

Pedig a mérkőzés jól indult, az első helyzet előttünk adódott, miután a Csirmaz, Szilágyi, Nagy hármas nagyszerű támadást vezetett, aminek a végén Nagy lőtt fölé 14 méterről. A folytatásban a Békéscsaba birtokolta a labdát ugyan, de az első negyedórában nem alakítottak ki helyzetet. Ennek ellenére a 16. percben pontrúgásból megszerezték a vezetést egy fejes góllal. 0:1

Egy perc sem telt el, hogy a középpályán eladtuk a labdát, majd Farkas állította meg a kapura törő vendég játékost első ránézésre a büntetőterületen kívül. A játékvezető szabadrúgást mutatott, majd büntetőre változtatta ítéletét. A büntetőbe Mursits ugyan beleért, de az erős lövés a tenyeréről a kapuban kötött ki. 0:2

A folytatásban a labdabirtoklás is kiegyenlítődött, bár egyik kapu előtt sem alakult ki igazán helyzet. A csapat legaktívabb játékosa egyértelműen Nagy Tamás volt. Öt perccel a félidő vége előtt elaludtunk hátul és 0:3-ra módosult az állás. Három gólos hátrányban vonult a ceglédi csapat az öltözőbe.

A szünetben kettőt is cserélt Nagy Tibor vezetőedző, két új játékos szállt be a játékba Földi és Fejes személyében. A szünet után 10 perccel megkaptuk a negyedik gólunkat is egy gyors vendég kontra után. 0:4

A második félidőben kevesebb hibával játszott a csapat, próbálkoztak támadást vezetni játékosaink, de az utolsó passzokba sajnos gyakran hiba csúszott. Nem könnyített a helyzetünkön, amikor a 66. percben Nagy Tamás megkapta második sárga lapját és elkellett hagynia a pályát. Emberhátrányban kellett futballoznunk a hátralévő 26 percben.

Küzdelem és szabálytalanságok voltak a pályán, de helyzetek nem, egészen a 81. percig, amikor Fejes nagyszerű szabadrúgása csattant a kapufán. Ha erre, Farkas meg nem adott góljára és a majdnem kivédett büntetőre gondolunk, akkor könnyen mondhatjuk, hogy nem igazán volt szerencsénk sem a mai találkozón. Pedig a tabella negyedik helyezettje ellen arra is szükség van a jó játékon kívül. Sajnos ma egyik sem volt az igazi.

A bemutatkozás tehát sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Folytatás jövő hét vasárnap Nyíregyházán.


Kezdőcsapat:
Mursits - Rétyi, Preklet, Farkas, Wild - Sigér, Ágoston - Csirmaz, Nagy, Oldal - Szilágyi

Cserék:
Sigér helyett Fejes
Rétyi helyett Földi
Oldal helyett Lukács

Gól: -

Kiállítás: Nagy
2019. február 03.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút