Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Fejes János is aláírt


Fejes János Jászberényből igazolt csapatunkhoz, a védelem bal oldalán érzi magát a legjobban, de a középpályán is játszott már a bal szélen.

Fejes Jászberényben született, ott is ismerkedett meg először a labdarúgással, majd felfigyeltek rá a Budapest Honvédnál és a 2008/2009-es szezont már a fővárosi csapatnál kezdte el. A Honvéd utánpótlás csapataiban meghatározó játékossá nőtte ki magát, de az NB I-es csapatnál már nem jutott lehetőséghez. A második csapatnál viszont számítottak rá, így jó pár mérkőzésen pályára lépett az NB II-ben, többek között ellenünk is játszott a 2012/2013-as szezonban.

A Honvédtól aztán Gyirmótra került, ahol az NB II-es csapat meghatározó játékosává vált, a következő bajnoki évadban a Budapest Honvéd vissza is csábította, akkor már négy alkalommal az NB I-ben is lehetőséghez jutott, de végül nem tudott megragadni az első csapatban.

A Honvéd után megfordult az ETO-nál és Soroksáron is, de egy komoly sérülés miatt ez az időszak nem sok pozitívumról szólt Fejes János karrierjében. 2017-ben haza igazolt Jászberénybe, hogy újra felépíthesse magát, az NB III-as csapatnál abban a szezonban 24 mérkőzésen kapott már szerepet, idén pedig mind a 17 mérkőzésén kezdő volt és egy gólt szerzett.

Fejesnek 56 másodosztályú, 54 harmadosztályú és négy első osztályú mérkőzés van a lábában. A 25 éves játékos újra formába lendült a komolyabb sérülése után, az NB III-ban ismét meghatározó játékos lett és reméljük, hogy itt nálunk a másodosztályban is fontos játékossá válik majd.

Sok sikert kívánunk Janinak!
2019. február 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa