Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Füzesgyarmatra látogat a csapat


Túlvagyunk az NB III-as bemutatkozáson, ami jól sikerült hazai pályán az Eger ellen. A második fordulóban egy nehéz idegenbeli túra következik a Füzesgyarmati SK ellen.

Ellenfelünkkel 2016/2017-ben nyerte meg a Békés megyei első osztályt, majd feljutva első NB III-as évében a középmezőnyben végzett, az előző szezonban pedig egészen a negyedik helyig meneteltek. Idén mindenki a feljutásra esélyes csapatok közé sorolja a Füzesgyarmatot, ahol a nyáron megerősítették a keretet. Náluk kötött ki a csapatunktól távozó Fejes János is.

Vendéglátónk vereséggel kezdte a szezont, bár nehéz ellenfél várt rájuk, a tavalyi második helyezett Jászberény fogadta őket. A hazaiak egy 30. percben szerzett góllal otthon tartották a három pontot. Így kulcsfontosságú lenne a Füzesgyarmat számára, hogy győzelemmel pótolják az elhullajtott pontokat.

Erre is készülnek, vezetőedzőjük Csillag László nyilatkozatából, amit a klub weboldalának adott egyértelműen ki is derül ez a cél. "Természetesen javítani szeretnénk a csorbát, nincs más hátra, kötelező lenne begyűjteni a három pontot." - idézi a fuzesgyarmatisk.hu a szakvezetőt.

Együttesünk persze ezt szeretné megakadályozni és Schőn László legénysége szeretne lendületben maradni, a hazai találkozóhoz hasonlóan jól és eredményesen futballozni. Ennek megfelelően is készültek a sárcok a héten, akik győzni mennek Füzesgyarmatra.

A mérkőzés vasárnap 17:00 órakor kezdődik, a találkozót Dobai János vezeti, segítői Marozsi Gábor Bence és Bereczki Bence lesznek. A mérkőzést élő szöveges tudósításunkban a weboldalon közvetítjük majd.

Hajrá Cegléd!
2019. augusztus 09.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa