Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Győztünk a Vác ellen!


Két nagy arányú vereség után győzni kellett hazai pályán az egyébként jó erőkből álló Vác FC ellen. Ez Asztalos Dávid találatával össze is jött, de nem volt egyszerű a mérkőzés.
 


Jól kezdtük a mérkőzést, már a második percben nagy lehetőség adódott ellenünk, amikor Asztalos adott nagy labdát Damásdinak, de sajnos nem jól vette át, így a ziccerből egy beadás lett csak, amiből aztán nem lett kapura lövés.
 
Jó iramban és jó szellemiségben folytattuk a mérkőzést ezután is, letámadtuk ellenfelünket, ami egyértelműen meglepte őket és többször hibáztak is saját térfelükön. A vendég csapat a 17. percben jutott el először lehetőségik, amikor egy oldalsó szabadrúgást Mursits húzott le.
 
A 27. percben aztán a jól és harcosan játszó Szilágyi egy szép szóló után az alapvonalról tette vissza a labdát a középen érkező Asztalos elé, aki egyből be is rúgta azt a kapuba. Jogos és megérdemelt volt a vezetésünk, amit akár növelhettünk is volna, miután a bal oldalról jött egy ívelt labda Damásdi elé, aki előtt felpattant, igazított rajta, majd félfordulatból kapura lőtt, a labda pedig éppen elment a kapufa mellett, ahol egyébként Szilágyi becsúszva érkezett és centiméterek kellettek csak, hogy elérje.
 
A hátralévő időszakban sem forgott veszélyben a kapunk, így egy gólos előnnyel ért véget az első játékrész.
 
A második félidőre Majoros helyére G. Bíró érkezett a középpályára, majd pár perccel később már Mursitsnak kellett bravúrral védenie egy lövés után. A Vác ezzel jelezte, hogy nem elégedett az eredménnyel, amin szeretne változtatni, de hiába volt nagy labdabirtoklási fölényük a 68. percig nem tudták a fölényt helyzetre váltani, akkor is egy szabadrúgást húzott le Mursits.
 
Az utolsó 10 percben aztán már veszélyesebb volt a helyzet, több nagy lehetősége is akadt a vendég csapatnak, de vagy célt tévesztettek, vagy a védők mentettek, vagy Murstis védett nagyot.
 
A lényeg, hogy nem sikerült a kapunkba találniuk, így 1:0-s győzelmet aratva begyűjtöttük a három pontot.
 
 
Kezdőcsapat:
Mursits – Valkovszki, Nánási, Preklet, Farkas A. – Peszmeg, Albert – Damásdi, Majoros, Szilágyi – Asztalos
 
 
Cserék:
Majoros helyett G. Bíró
Peszmeg helyett Sándor
Szilágyi helyett Nyilas
 

Gól:
Asztalos (’27 p.)
2017. október 08.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút