Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság


Szerdán már jön is a 3. forduló az NB III Keleti csoportjában, az ellenfelünk a Gyöngyösi AK lesz a Zsengellér Gyula Sporttelepen.

A tavalyi szezont a tabella 11. helyén zárta a zöld-fehér egyesület, egymás elleni mérkőzéseinken négy pontot szereztünk. Az első mérkőzésen hazai környezetben 3:0-s félidő után kitudott egyenlíteni az akkor még Varga Attila által irányított együttes, így döntetlennel ért véget a találkozó. Az idegenbeli összecsapásra március 8-án került sor, akkor 3:1-es győzelemmel elhoztuk a 3 pontot vendéglátónktól.

A nyári átigazolási szezon alatt eddig 8-an hagyták el a klubot, köztük a hozzánk szerződő és vasárnap a Füzesgyarmat elleni mérkőzés eldöntő Csoszánszki Dávid. A távozók mellett 6-an érkeztek Gyöngyösre, így most 23-as kerettel dolgoznak. Ami érdekesség, hogy távozott az asszisztens edző is, így a vezetőedző Simon Antal egyedül irányítja, majd a csapatot.

A rajtnál berakadt a gyöngyösi alakulat, először idegenben kaptak ki 3:0-ra a Sajóbábonytól, majd hazai pályán a szintén vereséggel kezdő Kisvárda II-től 2:1-re. Két újonc csapat is megtréfálta tehát szerdai vendégeinket és kapott gólokból is elég sokat begyűjtöttek. Ezekre az adatokra és a tavalyi két mérkőzésre alapozva azt gondolhatnánk, hogy egy több gólos találkozót látnak, majd a kilátogató nézők. A gólokat viszont reméljük, hogy nem mi fogjuk kapni. Ehhez jó alapként szolgál, hogy az eddigi két találkozón nem vették még be a kapunkat, így a tavalyi utolsó DVTK II (5:0) elleni mérkőzést is beszámolva, 3 mérkőzés és összesen 326 perce nem kapott gólt Mikler Dániel.

Az összeállításunkkal kapcsolatban már biztosnak mondható, hogy Kovács Botond a Füzesgyarmaton összeszedett kisebb sérülése miatt biztosan nem áll majd rendelkezésére Makrai Lászlónak.

A mérkőzés Újhelyi Tamás sípszavára kezdődik meg szerdán 17:30-kor a Zsengellér Gyula Sporttelepen. Várjuk szurkolóinkat, szerezzük meg együtt az újabb három pontot!
2020. augusztus 11.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma