Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Irány Eger


A hétvégén megrendezésre kerül az első tavaszi forduló, csapatunk pedig Egerben lép pályára.

Az idei NB III-as szezont hazai pályán aktuális ellenfelünk ellen kezdtük, akkor még a tartalékpályán. Az eredmény ismert, három góllal nyertünk a Heves megyei csapat ellen Bodó, Lukács és Markó góljaival. Az Eger a második fordulótól elkezdte gyűjtögetni a pontokat, de nem a megfelelő mennyiségben, így idő közben távozott a korábbi vezetőedző és a helyére Sütő Szilárd érkezett.

Az elmúlt 15 fordulóban végül 17 pontot szereztek, 5 győzelemnek és 2 döntetlennek köszönhetően. Ezzel a középmezőny alján helyezkednek el. Az elmúlt két fordulóban bravúros eredményeket értek el, idegenben győzték le a Tiszaújvárost, hazai pályán pedig otthon tartottak egy pontot a Jászberény ellen.

Az elmúlt 5 forduló alapján hasonló formában vannak csapatunkkal, mind a két gárda 7-7 pontot gyűjtött be ezeken a mérkőzéseken. Hazai pályán egyébként jelentősen erősebb a piros-kék csapat, 7 mérkőzésen 13 pontot szereztek, míg idegenben 8 találkozón mindössze 4 pont a mérleg. Az ötből négy győzelmüket is hazai pályán szerezték.

A góllövésben Benke Norbert jeleskedik az Egernél, eddig 4 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek, őt követi Vajda 3 találattal. Eltiltotja nincs a vendéglátó csapatnak, így tudomásunk szerint minden játékos a szakmai stáb rendelkezésére áll. Nem úgy nálunk, hiszen Bagó Patrik játékára nem számíthat Schőn László, miután múlt vasárnap az ESMTK elleni mérkőzésen Patrik begyűjtötte ötödik sárga lapját. 

Vasárnap a mérkőzés 13 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A bajnoki játékvezetője Kátai Gábor, segítői Skover Péter és Balla Levente lesznek.

 
2019. november 22.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa