Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön az év utolsó mérkőzése


Vasárnap jön a 2017-es év utolsó mérkőzése. De mielőtt pihenni mennének a srácok, még egy nagy feladat vár a csapatra, ugyanis 13:00 órától az MTK-t fogadjuk Albertirsán az Ecsedi L. Sporcentrumban.

A tavaly még az NB I-ben szereplő kék-fehérek nem tervezik, hogy sokáig időznének az NB II-ben, ennek szellemében is lépnek pályára minden mérkőzésen, aminek köszönhető, hogy 20 mérkőzésből 16-ot megnyertek eddig és 49 ponttal vezetik a tabellát, megelőzve két ponttal a szintén remekül szereplő Kisvárdát.

Mi a második fordulóban találkoztunk velük és egy jó iramú mérkőzésen 2:1-es vereséget szenvedtünk, de az M4 Sport által közvetített mérkőzés után többen is megjegyezték, hogy szimpatikus csapatot láthattak részünkről és várhatóan jól fogunk szerepelni a bajnokságban. Szerencsére eddig igazuk is van.

Azóta az MTK hadjárata egy-két botlástól eltekintve töretlenül halad előre, több alkalommal jól megszórva az ellenfeleit. Három gólt rúgtak a Vácnak, négyet a Budafoknak, ötöt a Soroksárnak, négyet a Sopronnak és hatot az MTE-nek. Három vereségüket a Dorog, a Kisvárda és a Győr ellen szenvedték el.

Az MTK biztosan nem számíthat a mérkőzésen Kanta Józsefre, Farkas Balázsra, Balogh Bélára, Hrepka Ádámra és Bori Gáborra. De minden bizonnyal ott lesz a pályán Torghelle Sándor és Lencse László, akik 10-10 gólt szereztek eddig a szezonban. Egy találattal előzik meg Asztalos Dávidot a góllövő listán.

A mérkőzés, tehát 13:00 órakor kezdődik, majd Albertirsán. A cél a veretlenségi sorozat folytatása és ezzel 10 mérkőzésesre növelése. Reméljük egy jó eredménnyel zárjuk az idei évet!

 
2017. december 09.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa