Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Kezdődik a három mérkőzéses idegenbeli hadjárat


Megkezdődik a három mérkőzéses idegenbeli "hadjárat". A Mezőkövesddel a tavalyi évben történt pályaválasztó jog cseréje miatt, most idegenben csapunk össze, így három idegenbeli mérkőzés következik az SBTC, a Mezőkövesd II és a BVSC-Zugló ellen.

Most vasárnap az SBTC-vel kezdjük a sort, akik a tabella 14. helyén találhatók, 36 megszerzett ponttal. Ellenfelünk 10 mérkőzést nyert meg ezidáig, 6 döntetlen és 16 vereség mellett. A gólkülönbségük -16, a mi +1-ünkhöz képest. Mi végre újra pozitív gólaránnyal állunk, köszönhetően a szerdai 5:0-s győzelemnek. Csapatunk egyébként a 6. legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, sajnos a rúgott gólok számával volt a gond az év során. De bízunk benne, hogy a szerdai mérkőzésnél átszakadt egy gát, ami már vasárnap is meglátszódhat a góljaink számán.

Októberben gólgazdag mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel a Malomtó szélen, akkor Markó, Laczkó és Bartos góljaival 3:0-ra nyertünk és itthontartottuk a három pontot. 

Az elmúlt 10 mérkőzésen mutatott forma alapján csapatunk a 6. helyen áll a tabellán, míg az SBTC a 12. helyen. Ezeken a mérkőzéseken 6 ponttal szereztünk többet és +7-es a gólarányunk az SBTC -1-esével szemben. Aktuális ellenfelünk olyan csapatokat tudott megverni, mint a Jászberény, vagy a Füzesgyarmat.

Leggólerősebb játékosuk Tarlósi Milán, aki 17 találatig jutott eddig, őt követi Gazdag Bálint 6 góllal. Érdekesség, hogy az ősszel 7 kiállítást szedtek össze, idén még egyet sem. Így vélhetően mindenkire számíthat ellenfelünk vezetőedzője, miután sárgalapos letiltását szerdán letöltötte Bakos Bence is.

A mérkőzés vasárnap 17:30-kor kezdődik a Szojka Ferenc Stadionban, várhatóan már nézők előtt. Bízunk a csapatunk elmúlt fordulókban mutatott jó formájában és a három pont megszerzésében.


 
2021. április 30.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma