Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Közlemény - az elmaradt Soproni mérkőzéssel kapcsolatban


Közlemény!

A tegnapi napon 2018.02.25-én elmaradt Soproni VSE – Ceglédi VSE mérkőzés kapcsán szeretnénk jelezni szurkolóink felé, hogy a klub vezetése levélben a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordult.
 
A tegnapi mérkőzés elhalasztása sajnos várható volt, hiszen a Soproni VSE több alkalommal jelezte a Magyar Labdarúgó Szövetség felé, hogy a pálya alkalmatlan a mérkőzés megrendezésére. Ennek a ténynek tudatában volt a Magyar Labdarúgó Szövetség, ennek ellenére klubunknak le kellett utaznia Sopronba, ahol aztán egyértelművé vált három perccel a megérkezésünk után, hogy a mérkőzés nem lesz megtartva. Nem, hogy a hó nem volt letakarítva a pályáról és a lelátóról, de a hálók sem voltak elhelyezve a kapukon és a szöglet zászlók sem voltak a helyükön, így egyértelmű volt, hogy Sopronban senki nem készült mérkőzésre.
 
A Ceglédi VSE-nek nem tisztje megítélni, hogy kinek a felelőssége a tegnapi mérkőzés elmaradása, de az tény, hogy csapatunkkal már harmadik alkalommal fordult elő, hogy ellenfele nem, vagy későn tette alkalmassá a pályát a mérkőzés megrendezésére. Gyulán a Szeged 2011 csapata nem sokkal a mérkőzés megkezdésének hivatalos időpontja előtt, játékvezetői utasításra kezdte csak el a pályáról a havat lehordani, majd a második félidőben a maradék havat inkább csak arról a térfélről takarították, amelyen ők vezették a támadásokat. Tiszaújvárosban pedig a Kazincbarcika stábja a játékvezető utasítására sem kezdte el az esőtől kialakult tócsákat söpörni, esetleg földdel betakarni.
 
A fenti két alkalomtól eltérően a tegnapi napon a mérkőzés nem került megrendezésre, klubunk ezzel anyagi kárt is szenvedett és szakmai munka helyett feleslegesen utazott le Sopronba. Ezért a klub vezetése a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordult, hogy ez az eset ne ismétlődhessen meg ismét és bízva abban, hogy valamilyen formában klubunk kárpótlásban részesül.
2018. február 26.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa