Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Megújult szakmai stáb


Ahogy korábban már jeleztük távozott a klubtól Trepák Attila korábbi kapusedzőnk, aki Makrai László segítsége volt az idei évben. Így a vezetés számára nem csak új játékosokat, de új stábtagokat is találnia kellett.

Vezetőedzőnk mellé pedig két korábbi ceglédi labdarúgó csatlakozott. A kapusedzői posztra Rézsó Péter érkezett, aki a 2009/2010-es szezonban az NB II-ben 13 mérkőzésen védte a kapunkat. Az elmúlt években a Szolnoki MÁV-nál dolgozott. Ezen a nyáron tehát visszatér Ceglédre és a felnőtt csapat mellett az utánpótlás kapusaink képzéséért is felel majd az U13-as korosztálytól felfelé.

A másik új stábtag Keresztúri András, aki szakmai koordinátorként segíti majd Makrai László munkáját. Andrást nem kell bemutatni a ceglédi sportrajongóknak, korábbi válogatott labdarúgó, aki a tavaly szezonban is már a Zsengellér Gyula Sporttelepen munkálkodott.

Új erőnléti edzője is van a csapatnak, aki szintén a felnőtt csapat mellett az utánpótlásban is fog dolgozni. Szabó Ádám egy korábban az utánpótlásunkban sportoló korábbi labdarúgónk, aki sikeres szakmai vizsgája után csatlakozhatott a szakmai stábhoz.

Újabb ceglédi kötődésű szakemberek dolgoznak tehát a következő szezonban a ceglédi labdarúgásért. Reméljük, hogy munkájukat sikerek kísérik majd!
2020. július 24.

Vissza a hírekhez »
  • Hódút
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya