Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Nem jött össze a pontszerzés a BVSC ellen


Fontos mérkőzés várt a csapat az NB III-as bajnokság Keleti csoportjának 16. fordulójában a BVSC-Zugló ellen.

A vendégek már a második percben egy szabadrúgás során veszélyeztetni tudtak, de végül nem okozott nagy gondot a védés Haálának. A folytatásban kiegyensúlyozott mezőnyjáték folyt a pályán, a mieink első helyzetére a 19. percig kellett várni, de akkor Kelemen lövésébe beleblokkoltak, így könnyen lett a vendég kapusé a labda.

A folytatásban sem voltak komoly helyzetek, egyik csapat sem tudott a másik fölé nőni. Aztán a 27. percben egy hosszúnak tűnő labdára vetődött rá Haála, hogy megelőzze a BVSC támadóját, aki végül elesett. Büntető. Haála bár érezte az irányt, a labda átcsúszott a hóna alatt. 0:1

Egy perc sem telt el, amikor Laczkó tört be a tizenhatoson belülre, a szerelni akaró védő belépett elé, Laczkó pedig elesett, itt elmaradt a büntető. Két perccel később hibáztunk a középpályán, eladtuk a labdát, de végül Haála lábbal védeni tudott.

A folytatásban nagyon próbálkozott a csapat, sok támadás és több véleményes játékvezetői ítélet tarkította a mérkőzést az egyenlítés pedig nem sikerült. Laczkó egyik felrúgása után a sok közül ápolni kellett a mérkőzés közben játékosunkat, ezért hosszabbított a játékvezető az első félidőben is. A ráadásban egy bal oldali beadás után Polyák menteni akart és a lábáról a kapufát érintve a kapunkba került a labda. Borzalmasan balszerencsés első félidő után két gólos hátrányban futhattunk neki a második játékrésznek.

Az 51. percben növelhette volna előnyét a fővárosi csapat. A jobbról érkező labdát a bal kapufánál helyezkedő vendég játékos egyedül fejelhette kapura, de Haála kiszedte a pipából a labdát.

Hat perccel később ismét egy veszélyes vendég fejes, de Murai néhány centit tévedett. Ezután komoly mezőnymunka folyt mind a két együttes részéről, de a helyzetek helyett csak a cserék jöttek. Egészen a 81. percig, amikor Markó adott szép labdát Laczkónak, de sajnos nem sikerült jól a lövés, könnyen védte a kapus.

Az utolsó pillanatokban Juhász András lövését bravúrral védi a kapus, a szöglet után Polyák bombáz kapura, a labda pedig Laczkó hátáról a kapuba pattant. A 90. percben szépítettünk.

Egész mérkőzésen sokat tettünk azért, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk, de ez ma sajnos nem jött össze.

Ceglédi VSE – BVSC-Zugló
0:2

Haála – Bagó, Tóth, Juhász Gy. Polyák, G. Bíró, Markó, Kuti, Laczkó, Papp, Kelemen

Cserék:
G. Bíró helyett Takács
Kelemen helyett Pintér
​Papp helyett Juhász A.
2020. november 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa