Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Nincs pihenés, holnap Debrecenben játszik a csapat


Nincs megállás, a hét mérkőzéses augusztusi időszak végéhez közeledünk. A következő állomás szerdán Debrecen, ahol a Loki második csapatával mérkőzünk meg.

Ellenfelünkkel a tavalyi szezonban találkoztunk hazai körülmények között és egy nagyon változatos mérkőzésen 4:3-ra sikerült őket legyőznünk. A Loki II a tabella 8. helyén található jelenleg, két ponttal lemaradva tőlünk. Az eddigi 5 mérkőzésükön 2-2 alkalommal nyertek és szenvedtek vereséget, valamint egyszer gólnélküli döntetlent játszottak a DVTK II-vel. 

Az első mérkőzést leszámítva nem játszott unalmas összecsapásokon a debreceni csapat idén sem, átlagosan 4 gól esik mérkőzésenként, ha a Debrecen II játszik. Az Egertől 4:0-ra kaptak ki, a Sajóbábonyt 5:0-ra verték. A Tiszaújvárostól 3:1-re kikaptak, a Kisvárda II ellen pedig 3:1-re nyertek.

A legjobb góllövőjük az első csapatból visszajátszó Kundrák Norbert eddigi két találatával. Érdekesség, hogy amikor Kundrák pályára lépett, akkor nyerni tudott a DVSC II. Rajta kívül visszajátszott már az első csapatból Kusnyik is, vagy a tavaly az NB I-ben is rendszeresen játéklehetőséget kapó Bényei is.

Nagy kérdés tehát, hogy kik és mennyien játszanak esetleg vissza holnap az NB II-es keretből, velük jóval erősebb lesz ellenfelünk. 

A mérkőzés holnap 15:00 órakor kezdődik Zimmerman Márió sípszavára. 
2020. augusztus 25.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa