Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Parázs mérkőzésen vereség a Szigetszentmiklós ellen


Fontos részéhez érkezett a felkészülés, jövő héten már Magyar Kupa mérkőzést játszik a csapat. A játékosok ebben a periódusban vannak a legnagyobb terhelés alatt.
 
A felkészülési időszak legjobb mérkőzését játszottuk a jól futballozó Szigetszentmiklós ellen. A csapat kicsit lassan kezdte a mérkőzést, aminek az eredménye egy távoli lövésből elszenvedett gól, aminek köszönhetően gyorsan hátrányba kerültünk.
 
De jó 10 percre rá érkezett Karacs válasza, aki a jobb oldalvonaltól befelé tolta a labdát, majd ballal nagyjából 20 méterről a felsőléc érintésével a kapuba bombázott.
 
Az egyenlítő találat után nem sokkal egy szabálytalanságot követően kialakult kakaskodás után Farkas Andrást a játékvezető kiállította, az őt megütő hazai játékost viszont nem, így a 19. perctől emberhátrányban játszottunk.
 
A kiállítás utáni 70 percben nem igazán látszott meg, hogy emberhátrányban futballozik a csapat. A védekezést jól megoldottuk, helyzeteink pedig folyamatosan adódtak. A hazaiak az utolsó percekben kapufára fejelt labdán kívül nem jutottak el helyzetig a mérkőzésen, három nagyon jól eltalált távoli lövéssel azonban 3:2-re nyerni tudtak ellenünk.
 
Csapatunk szépítő találatát egy a jobb oldalon végig vezetett ellentámadás során Szabó beadása után Tóth Milán lőtte a kapuba 3:1-es állásnál, 7 perccel a mérkőzés vége előtt.
 
A csapat folytatja a felkészülést, szerdán hazai pályán játszunk a Jászberény csapata ellen, majd szombaton Albertirsán fogadjuk a Diósgyőri VTK csapatát a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata között.
 
Nagy Mihály vezetőedző:
Nagyon jó és fontos mérkőzést játszottunk a Szigetszentmiklós csapata ellen. A játékosaim nagy része vagy fáradt volt a szerdai 90 perces mérkőzésterhelés után, vagy még a betegségéből nem nyerte vissza a valós formáját. Küzdelmes, parázs mérkőzést vívtunk a hazai csapat ellen, ami rendkívül jól szolgálta a felkészülést.
 
Remekül oldották meg a játékosok az emberhátrányos védekezést is, egyedüli negatívum a mai mérkőzésben, hogy három távoli gólt kaptunk szinte ugyanabból a pozícióból. Viszont örülök, hogy ezen kívül mindössze egy helyzete volt a hazai csapatnak.
2017. február 04.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa