Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Rangadó jön vasárnap


Bár a tabellán nagy a különbség a két csapat között, azért kétségtelen, hogy rangadónak számít a két csapat összecsapása. 

A Tiszakécske jelenleg toronymagasan vezeti az NB III Keleti csoportjának tabelláját 74 ponttal, 10 pont előnnyel a BVSC-Zugló előtt. Eddigi 29 mérkőzésükből 24-et megnyertek, 2 döntetlen és 3 vereség mellett. Eredményük tiszteletet parancsoló, de nem meglepő, hiszen keretük tele van korábbi NB II-es és NB I-es játékosokkal. De korábban Cegléden is megforduló játékosokból is van bőven, így sokan ismerősként látogatnak vissza a Malomtó szélre.

Nem indította viszont jól az évet februárban a Tiszakécske, idegenben kikaptak a Füzesgyarmattól, majd hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent a Gyöngyössel. Azóta viszont 6 győzelem zsinórban, az utolsó 4 összecsapáson gólt sem kapva. A tisza-parti csapat rúgta a legtöbb és kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban.

Ősszel egy nagyon jó mérkőzésen kaptunk ki egy góllal idegenben, de mindenképp többet érdemeltünk volna. Most itt a lehetőség a revansra. Az előjelek pedig jók lehetnek, hiszen szerdán hibátlan játékkal 2:0-ra vertük idegenben a bajnokság élmezőnyébe tartozó Eger csapatát.

Szerdán már visszatért sérüléséből Polyák, viszont biztosan nem számíthat vezetőedzőnk Kovács Lászlóra, aki Egerben megkapta 10. sárga lapját a szezonban, így nem léphet pályára a Tiszakécske ellen. Viszont ott lehet a pályán a remek formában lévő Pleszkán Tibor, aki télen érkezett hozzánk és 8 mérkőzésen 4 gólt szerzett. 

Bízunk a minél jobb eredményben, Hajrá Cegléd!
2021. április 16.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma