Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Trepák Attila 5 év után távozik


Távozik csapatunktól korábbi kapusunk és kapusedzőnk Trepák Attila, aki Kecskeméten folytatja pályafutását.

Trepi 2015-ben került Ceglédre az NB III-ban második helyen végzett, majd az NB II-be feljutó csapat tagjaként. Már akkoriban is főként a kapusedzői feladataira koncentrált, de négy alkalommal pályára lépett a harmadosztályban ceglédi színekben. A négy mérkőzésen mindössze két gólt kapott, mind a kettőt a Kazincbarcika elleni mérkőzésen, ami egyébként az egyetlen veresége volt a kapuban. A másik három találkozón a DVTK II, az RKSK és az FC Hatvan ellen nem engedett be labdát a kapujába, mind a három összecsapást meg is nyerte csapatunk.

A következő években ugyan játékosként is szerepelt a keretben, de nem lépett már pályára ceglédi színekben. Kapusait viszont mindig remekül felkészítette, elég csak Mursits Rolandra gondolni, aki klubunknál Trepák Attila kezei alatt építette fel magát újra és lett az NB II-es mezőny egyik legjobb kapusa. Munkája során különösen figyelt arra, hogy mindkét kapusa megfelelő formában legyen, így Tulipán Ákos és Mikler Dániel is gond nélkül vehette át a kezdőpozíciót csapatunk kapujában és jelentettek stabilitást játékostársaik számára.

Attila egyre nagyobb szerepet kapott klubunknál és idő közben az utánpótlás kapusedzői pozíciót is megkapta, így minden héten külön képzést tartott az utánpótlásban szereplő kapusainknak, minden korosztályban.

Trepák Attila összesen 5 szezont töltött el a Ceglédi VSE kötelékében, ezalatt egy NB III-as ezüstérmet, valamint az egy csoportos NB II-ben legjobb ceglédi eredménynek számító 9. helyezést ért el. Utolsó szezonjában, bár hivatalos eredményhirdetés nem történt az NB III-as tabella harmadik helyén zárt csapatunkkal.

Talán mondhatjuk, hogy nálunk vált véglegesen játékosból kapusedzővé és fiatal felnőttből édesapává. Kislánya Milla 2019. szeptemberében született meg. 

Köszönünk minden Trepi! Sok sikert kívánunk további pályafutásodhoz! És sok boldogságot kívánunk civil életedben is!
2020. június 23.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa