Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

U15: A bravúrok rangadókká avatták a mérkőzéseket


​A pandémiás helyzet mélyen érinti utánpótláscsapatainkat is. Érezzük hatását itt, Cegléden és érzik szerte az ország dél-keleti felében is, ahová bajnoki besorolást nyertek csapataink. Kontakt-karantén miatt voltak kényszerű halasztások, de a mérkőzéseink döntő többségét le tudtuk játszani. Bármennyire nem fontos utánpótlásban az eredmény, nem mehetünk el szó nélkül Keresztúri András U15-ös csapatának teljesítménye mellett: olyan mérkőzéseket nyertek sorra, amelyeken előzetesen esélytelenek gondoltuk őket. Utólag kijelenhetjük, hogy rangadókat nyertek bravúrral! Csak így tovább!
 
MLSZ U-19 III. osztály Dél-Keleti csoport 14. forduló 2021.03.05.
Törökszentmiklós FC - Ceglédi VSE 0-2 (0-2)
CVSE: Schwarcz - Kotlár, Dudás, Szebeni, Ecseri, Kovács M., Pintér, Kovács K., Tóth, Lakos, Kartali. Edző: Ványi Zsolt.
Cserék: Palotai, Kuthy, Bozsó, Bodzsár, Rimóczi 
Gól: Kotlár (11-esből), Szebeni
Jók: Szebeni, Ecseri, Kovács M., Pintér
Ványi Zsolt: A rendkívül kellemetlen, szeles időben lejátszott mérkőzésen gyorsan kétgólos vezetéshez jutottunk és előnyünket végig meg is tartottuk. Az első félidőben hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, a második játékrészben, széllel szemben már nem volt megfelelően folyamatos a játékunk. Ugyan nem kimagasló játékkal, de magabiztos győzelmet arattunk.
 
 
MLSZ U-17 III. osztály Dél-Keleti csoport 14. forduló 2021.03.05.
Törökszentmiklósi FC - Ceglédi VSE 4-1 (2-0)
Cegléd: Rimóczi - Osgyáni, Mocsári, Tóth, Szabó G., - Barna, Kriss, Pintér, - Ványi, Pásztor, Jágri
Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Valkai, Borics, Fülöp, Főző, Révész, Mózes, (Kelemen)
Gól: Pásztor
Jók: Pintér, Ványi
Schmidt Balázs: Ez tipikusan az a mérkőzés volt, ha évekig is játsszuk a találkozót, soha nem fogjuk megnyerni a mérkőzést. Eddigi leggyengébb formánkat hoztuk a bajnokságban, de már nem kell izgulni a veretlenség miatt, így nyugodt szívvel tudunk készülni a következő mérkőzésekre! E mellett pedig egy nagyon jó tanuló pénz volt a srácoknak, hogy nem lehet felmenni a pályára!
 
 
MLSZ U15 II. osztály Dél-Keleti csoport 11.forduló 2021.03.03.
Sz.-Cs.Grosics Akadémia- Ceglédi VSE 2-3 (1-1)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Budavári Zsombor, Szaniszló Gergő, Olgyay Benjamin, Szegedi Levente, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Virág Levente, Fityó Bence, Baunoch Bálint. Edző: Keresztúri András.
Gól: Fömötör, Csigi, Budavári.
Jók: Az egész csapat.
Keresztúri András: Rendkívül nehéz mérkőzésre készültünk, ellenfelünk egy magas, erős fizikumú, akadémiai rendszerben pallérozódó játékosokból álló csapat, remek körülményekkel. Az első félidőben nem játszottunk jól, gólt is kaptunk, de azért álltuk a sarat. Szünet előtt tudtunk egyenlíteni, ami lélektanilag nagyon jól jött nekünk. A második félidőben kihasználtuk ellenfelünk hibáit és mindig jó ütemben tudtuk növelni előnyünket. A gyulai játékosok mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de ma nem érdemelték meg, hogy legyőzzenek bennünket! Óriási gratuláció a fiúknak, kevés ilyen győzelem lesz itt Gyulán...
 
 
 
MLSZ U15 II. osztály Dél-Keleti csoport 18. forduló 2021.03.06.
Ceglédi VSE: Szolnoki MÁV UFC 2-0 (1-0)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Budavári Zsombor, Szegedi Levente, Olgyay Benjamin, Szaniszló Gergő, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Virág Levente, Pálfalvi Miklós, Fityó Bence, Baunoch Bálint
Gólszerzők: Budavári Zsombor, Csigi Tamás. Edző: Keresztúri András.
Jók: Az egész csapat.
Keresztúri András: Ismét egy bravúros győzelem a fiúktól! Remekül oldották meg a feladatot, az első percben gólt tudtunk lőni és utána remekül álltuk a sarat a tabella harmadik helyezettje ellen! Nagyon nagy gratuláció jár a fiúknak!
 
 
 
MLSZ  U14 II. osztály Dél-Keleti csoport 18. Forduló 2021.03.06
Ceglédi VSE - Szolnoki MÁV UFC 1-5 (0-3)
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Békési Bulcsú, Morvai Bence, Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Hoffer Dávid, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Konrád Ákos, Oláh Zsolt. Edző: Szepes Richárd
Gólszerző: Hoffer Dávid
Szepes Richárd: Úgy tűnik, hogy csak minden második héten tudunk koncentráltan, alázattal és akarattal focizni… ez most nem az a hét volt. Gratulálok az ellenfelünknek!
 
 
MLSZ Kiemelt U-13 Dél-Keleti csoport 14. forduló 2021.03.07
Ceglédi VSE-LUA Baja 6-1 (5-0)
CVSE: Répás Levente, Fehér Csongor, Révész Máté, Gigor László, Kádár Zalán, Szarka Bulcsú, Tóth Olivér, Márok Benedek, Eszes Martin, Bíró Marcell, Sinka Martin. Edző: Kecskeméti József.
Csere: Árvai Zsombor, Kósik Tamás, Bujáki Botond, Szarka Szabolcs.
Gól: Eszes M. 3, Szarka B. 2, Márok B.
Jók: Az egész ceglédi csapat.
Kecskeméti József: Nagyon büszke vagyok a srácokra! Ilyen nehéz helyzetben - vírus, karantén, betegség, sérülés - még nem voltunk. Ennek ellenére olyan első félidőt produkáltak, hogy én magam sem hittem el. Széllel szemben sokat futva, szellemesen, önzetlenül játszottak, rengetegszer kellett dicsérnem őket. A második felidőben törvényszerű volt a visszaesés, nagyon változtatni sem tudtam, mivel sérült, illetve betegségből éppen felépült játékosok ültek a padon. Továbbra is nagyon sok helyzetünk volt, ami a frissesség hiánya miatt ki is maradt. Gratulálok a csapatnak!
 
MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Keleti csoport 14. forduló 2021.03.07
Ceglédi VSE - LUA Baja 3-2
CVSE: Bajzáth Zalán, Szepes Roland, Vaczulik Gábor, Szendrei Bence, Rapi Barnabás, Szabó Flórián, Banai Roland, Cseh Dávid, Molnár Keve, Halgas Alex, Horváth Géza Kolos. Edző: Klemenc Attila
Gól: Szendrei Bence 2, Banai Roland
Klemenc Attila: Kiélezett mérkőzésen, óriási akaraterővel sikerült itthon tartani a három pontot. Gratulálok a négy fiatalabb korosztályból érkező játékosnak, remek teljesítménnyel járultak hozzá a csapat győzelméhez!
2021. március 08.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa