Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Újabb második csapattal mérkőzünk meg


Ősszel nem volt szerencsénk a második csapatok ellen, négy mérkőzésen mindössze egy pontot tudtunk szerezni. Most újabb visszavágási lehetőségre adódik a sorsolásnak köszönhetően, hiszen vasárnap a kis Lokit fogadjuk a Malomtó szélen.

A hajdúságiak két ponttal vannak lemaradva tőlünk a tabella 13. helyén. Mérlegük 24 mérkőzésen, 8 győzelem, 4 döntetlen és 12 vereség. Az ősszel hazai pályán 3:1-re nyertek ellenünk, úgyhogy most mindenképp a cél az, hogy revansot vegyünk.

Jól kezdte az idei évet a DVSC II, hazai pályán talán mondhatni meglepetésre legyőzték a Tiszaújvárost, majd két vereséggel folytatták a szezont a Sajóbábony és a Kisvárda II ellen. A legutóbbi két mérkőzésükön rúgott gól nélkül maradtak. Ebben talán az is közrejátszhat, hogy leggólerősebb játékosuk az ősszel 13 gólig jutó, 20 éves Sármány Kristóf januárban a DEAC-hoz igazolt. 

De nem csak a lokinál szenvednek góltalanságban, csapatunk sajnos még mindig messze lemaradva a legkevesebb gólt szerezte a bajnokságban, az idei mérkőzéseken is mind a három alkalommal megszereztük a vezetést, de nem tudtunk még egy gólt rárúgni, hogy lezárjuk a találkozót, ellenfelünk minden esetben egyenlíteni tudott.

Bízunk benne, hogy csapatunk vasárnap is megszerzi a vezetést és vagy újabb gólt szerezve, vagy kapott góltól kapunkat megóvva három pontot tud szerezni a DVSC II ellen.

A 15 órakor kezdődő mérkőzést weboldalunkon élő szöveges tudósításunkon keresztül közvetítjük.
2021. március 19.

Vissza a hírekhez »
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút