Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

UP értékelés - U15


A két csapatot is irányító Farkas János U15-ös együttesének munkáját is értékelte. Érdemes ezt is elolvasni.

Július 16-án találkoztunk először a csapattal és kezdtük meg a közös munkát. Ekkor még foghíjasan vágtunk neki az edzéseknek, mert sokan még nyaralni voltak, de augusztus elejére már majdnem mindenki megjelent és akkor kezdhettünk neki igazából a felkészülésnek.

A csapatunk 14 fővel állt össze, ehhez 3 új játékos érkezett, akik teljesen nulláról kezdték a labdarúgást elsajátítani. A beilleszkedésük hamar ment, de rengetek lemaradásuk van a többiekhez képest. Augusztus végén elkezdtük a bajnokságot és itt kezdődött számunkra a legnagyobb gond Medve Dávid és Fajkó Ákos eligazolása Mezőkövesdre. Mind a két játékos meghatározó volt a együttesünkben, ezért teljesen új csapatot kellet összeállítanom. A két játékos jeleskedett a góllövésben, amit nehezen tudtunk pótolni. Nagyon kevés támadó játékos van a csapatunkba, de ezt is sikerült megoldanunk Ványi Zsombor személyében, aki 13 góllal járult hozzá a gárda idei teljesítményéhez és ezzel házi gólkirály lett.

Nehéz fél éven vagyunk túl, de reménykedünk a jobb folytatásban, mint amit a jelenlegi helyezésünk (10. hely) mutat. A srácokra nem lehet panasz, szép számmal járnak edzésre és végzik az edzésmunkájukat. Ők is December 20-ig edzettek, majd január elején elkezdjük a felkészülésünket a következő szezonra.
 
Jó pihenést és BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek!
2018. december 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa