Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

UP értékelés - U16 és U19 lányok


Zsenyuk Iván értékelte az általa és Zágon László által irányított U16-os és U19-es lány csapatok idei teljesítményét.

Szakosztályunkban az U19 és U16-os leány csapatoknál a 2018-as évben a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb szakmai munka volt jellemző. Tavasszal sport szlenggel fogalmazva már jöttek az eredmények mérkőzésről-mérkőzésre. Köszönhető ez a játékos keretünk bővülésének, a lányok rohamos tudásbeli fejlődésének, kitartásának és az egyre nagyobb élvonalbeli meccsrutinuknak.

Az U16-os korosztály csökkentett pályaméreten játszik a bajnokságban, ami a nagypályás labdarúgás szabályaitól csak a cserék lehetőségeiben eltérő és 10 perccel rövidebb a játékidő. Az őszi szezont az utolsó fordulót követően a középmezőnyben zárták, ami igen nagy fejlődést jelent és egyértelműen pozitív előre lépesnek tekinthető, melyből következik, hogy egészséges önbizalommal, bizakodva, sikerre éhesen várhatjuk a tavaszi fordulókat.



Sok munkát befektetve, előrelépést könyvelhetünk el a leány U19-nél is. A bajnokságban nagy csatákat vívtak több évtizedes első osztályú múlttal rendelkező klubcsapatokkal is. Ők már nagypályán játszanak az ennek megfelelő szabályok szerint, ami igen komoly felkészülést követel meg, mind technikailag, mind pedig állóképességben.

A lányok együtt edzenek heti három alkalommal, melyek jó hangulatban és megfelelően felszerelt, minden igényt kielégítő környezetben zajlanak, szakmailag elismert rangidős edző kollégám, Zágon László vezetésével.

Örömmel tölt el, hogy részese lehetek edzőként az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő női labdarúgásnak.
2018. december 27.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa