Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás eredmények 0529


 
​U17-es korosztály
Érdekes mérkőzés volt számomra. A mai napon az átmenetek mérkőzése volt, amit helyenként jól oldottunk meg. Támadásból védekezés nagyon nem ment, még védekezésből támadásba szuper volt. Főleg az első félidőre volt igaz. Gratula mindenkinek a győzelemhez! Külön gratulálok Dudás Gergőnek az U15- ből, a sikeres bemutatkozáshoz. - Farkas János

Mérkőzések, eredmények:

Ceglédi VSE - Balassagyarmat 6:3
 
A csapat: Bence, Sáfrány, Faragó, Puskás, Simon, Dudás, Szeleczki, Augusztin, Kecskés, Katona, Boros

Csere: Nagy, Dudás Gergő, Oláh

Gól: Boros 3, Dudás, Simon, Augusztin

Jók: Sáfrány, Puskás, Simon, Boros, Augusztin

Edző: Farkas János
 

​U19-es korosztály

Az első mérkőzésünk volt, hogy bajnokként léptünk pályára! Az első félidőben félgőzzel játszadozó Ceglédet, a második játékrészben egy motiváltabb Cegléd váltotta, akik elkezdtek focizni, szórakoztatni és a legnagyobb örömünkre (edző, szülők, szurkolók) eredményesen játszani, apróbb gólokat szerezve.

Majoros Szabolcs játéka egész évben kimagasló volt, a mai mérkőzésen is olyan megoldásokat láthattunk tőle amik felnőtt szinten is megállják a helyüket. 

Három célunk van még a szezonban, a legkevesebb gólt kapni a bajnokságban, ez úgy néz ki meglesz. A második embert próbálóbb, a  100 rúgott gólt elérni. Ehhez a hátralévő egy mérkőzésen kilencszer kell beköszönnünk a Szent István kapujába. A harmadik, ami a legfontosabb, tovább nyújtani az immár 19 (18 győzelem, 1 döntetlen) mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánkat. - Kecskeméti József

Mérkőzések, eredmények:

Ceglédi VSE - Balassagyarmat 4:2

A csapat:
Szabó G. - Angyal L., - Jakab R., - Krajcz M., - Hazafi G., - G. Bíró G., - Czeróczki Á., - Cseh S., - Majoros Sz., - Apró J., - Szlezák B.

Csere: 
Krajcz M. helyett Kiss R.
Jakab R. helyett Menich Z.

Gól: Apró J. (2), Majoros Sz., Szlezák B.

Jók: Majoros Sz., Apró J., Angyal L., Szlezák B.
 
Edző: Kecskeméti József
2017. május 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa